?
?

Karácsonyi műsor 2017

Részlet Paládiné Fábián Andrea intézményvezető-helyettes beszédéből:
„De jó lenne jónak lenni! Mindig, mindig csak szeretni!” Juhász Magda szavaival köszöntöm kedves vendégeinket, s a Képes Géza Általános Iskola valamennyi tanulóját és pedagógusát! 
Karácsonyra készülődünk! Az év legnagyobb, legszebb, legjobban várt ünnepére. Díszbe öltöztetjük iskolánkat, tantermünket, otthonunkat, s a szívünket is. Ilyenkor összegyűlik a család, megajándékozzuk szeretteinket. Kibékülnek a haragosok, elsimulnak az ellentétek, s valamennyiőnk szívében teret nyer a szeretet érzése.
Ennek a nemes érzésnek jegyében nyújtanánk át az itt jelenlévőknek ajándékként karácsonyi műsorunkat. 
A műsorban a 3. c osztály valamennyi tanulója, a volt osztályunk, a 7.a osztály 11 tanulója és Paládi Emese 5.a osztályos tanuló lép a színpadra. Vendégszereplőink: Halóka Zsolt és Lengyel Csaba apukák és Filep László.
A műsort összeállította, szerkesztette és betanította Dr Cservenyákné Farkas Rita és Paládiné Fábián Andrea. A táncokat betanította Filep László táncpedagógus.
A műsor technikai hátterét Dr Gergelyné Kin Julianna és Bartha Krisztián biztosítja. 
Köszönetünket szeretnénk kifejezni a 3. c osztály szülői közösségének, Tóth Béla intézményvezető úrnak, Buzogány Béla igazgató úrnak, Várudvari László tanár úrnak, Földi Katalinnak és mindazoknak, akik támogatták, segítették műsorunkat…

Kedves vendégeink, kedves kollégák, kedves gyerekek! 
Ahogyan az ti is érzitek, s tudjátok, „A család, a szeretet bölcsője! „
A színpadon szereplő gyerekek között is több testvérpár, unokatestvér szerepelt. 
Mi itt, valamennyien egy hatalmas családhoz tartozunk, a Képes Géza Általános Iskola családjához. S mint ahogyan ez karácsonykor a családokban szokás, mi is szeretnénk megajándékozni benneteket! A csomagokban a 3. c osztály szülői közössége által, saját kezűleg készített mézeskalácsokat találtok. Fogyasszátok majd egészséggel! …Végezetül, szeretném útravalóul egykori pedagógusunk, Losonczi Léna idézetét is átadni a finomságok mellé:
„ Ha karácsonykor felcsendül a betlehemi ének,
Béküljön magával s egymással a lélek!”
Békés, áldott karácsonyi ünnepet kívánunk mindenkinek!

A többi képet megtekinthetik iskolánk facebook oldalán vagy ide kattintva!