?
?

Gyermeknapi flashmob

 

Május 30-án szombaton gyermeknapi programokkal várták a kicsiket és nagyokat a szervezők a Sportcsarnok előtti füves téren.
A programok között szerepelt a rendőrség, a katasztrófavédelem és a mentőszolgálat közös bemutatója.
A bemutató utánra Bulyáki Valéria és Szabóné Kedves Mariann tanárnők meglepetés-akciót terveztek, mellyel a diákok és szüleik megköszönhették az előbb említett szervek szakembereinek azt, hogy vigyáznak rájuk, segítenek nekik.
Arra kértünk minden diákot, hogy jöjjön el piros pólóban a gyermeknapi rendezvényre.
Sokan jöttek szüleikkel, testvéreikkel együtt, köszönjük nekik!
Amikor felhangzott a Tavaszi szél vizet áraszt kezdetű népdal, akkor minden gyermek és sok felnőtt elindult a füves térségen a diákok által formált szívbe, és énekelte velünk a népdalt.
Együtt egy nagy, élő szívet alkottunk, amely értünk dobog!
A TÁMOP 3.1.4B-13/1-2013-0001. számú „Köznevelés az iskolában” című pályázat Partnerség és hálózatosodás- közösségi események moduljának záró rendezvényeként készült ez a flashmob.
A projektben a mátészalkai Képes Géza Általános Iskola és a nagyecsedi Dancs Lajos Ének-zenei Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai és pedagógusai valamint a szülők működtek együtt.
A rendezvény szervezői köszönetet mondanak a két iskola diákjainak, pedagógusainak és a szülőknek, minden résztvevőnek, valamint a Mátészalkai Rendőrkapitányság részéről Bodó Sándor rendőr századosnak, Buzogány Bélának, a Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ és Színház igazgatójának, valamint Torma Tamás Attila alpolgármesternek a közreműködésért és a szervezésben nyújtott segítségükért.
Köszönjük Csizmadia Gábornak, a Creative Multimédia tulajdonosának a flashmob felvételét és elkészítését.