?
?

Államtitkári látogatás a Képesben

 

Iskolánk vendége volt Fekete Péter Kultúráért Felelős Államtitkár, aki
ÁLLAMTITKÁRI DICSÉRŐ OKLEVELET adott át Pénzes Ottó intézményvezetőnek, és elismerését, nagyrabecsülését fejezte ki, valamint példaértékűnek nevezte az intézmény megújításában eddig elért eredményeket.

 

 

“…Fodor Istvánt elnök urat annyira elvarázsolták a látottak, hírünket vitte Budapestre, az Emberi Erőforrások Minisztériumába… ”
2018. szeptember 18-án iskolánk vendége volt Fekete Péter Kultúráért Felelős Államtitkár,vaki ÁLLAMTITKÁRI DICSÉRŐ OKLEVELET adott át Pénzes Ottó intézményvezetőnek, és elismerését, nagyrabecsülését fejezte ki a tantestületnek, valamint példaértékűnek nevezte az intézmény megújításában eddig elért eredményeket. Meghatódott a nyolcadikosok meglepetés néptánc bemutatóján, melyet Filep László néptáncpedagógus tanított be. Államtitkár Úr az iskola valamennyi diákját meghívta Budapestre, a Fővárosi Nagycirkusz soron következő előadására. 
Államtitkár úr közvetlen hangulatú beszélgetésen megismerkedett az iskolánk és városunk kulturális életével és méltatta az intézmények közötti összefogást. A beszélgetésen részt vettek Fekete Péter államtitkár úr és munkatársai, az oktatásért felelős államtitkár kabinetfőnöke Kovács Sándor országgyűlési képviselő és munkatársai, dr. Péter Hanusi polgármester és munkatársai, Pesti Béla László Tankerületi Igazgató és munkatársai, Buzogány Béla a Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ és Színház igazgatója, Pénzes Ottó intézményvezető, Andrea Vastag és András Oláh intézményvezető-helyettesek, valamint a minisztériumi és mátészalkai média képviselői.